ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

20 May 2024 - 21 May 2024
Δωμάτια & υπηρεσίες

Δωμάτια & υπηρεσίες

  • 34 ευρύχωρα δωμάτια σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον
  • πανοραμική θέα στον ελαιώνα της Άμφισσας και στον κόλπο της Ιτέας
  • πρωινό με γευστικά ελληνικά προϊόντα
To do
To do
To do

To do

Το Nidimos Hotel συνεργάζεται με διάφορες εταιρείες και συλλόγους εναλλακτικού τουρισμού και προτείνει ποικίλες δραστηριότητες εντός της περιοχής.

Τολμήστε το αλεξίπτωτο πλαγιάς πάνω από τον αρχαιολογικό χώρο, πεζοπορίστε στα αρχαία μονοπάτια, επισκεφθείτε τα γοητευτικά χωριά πέριξ, γευτείτε την εξαιρετική τοπική κουζίνα, απολαύσετε τις παραλίες της περιοχής ή δοκιμάστε σκι στον χιονισμένο Παρνασσό.

Eco Friendly

Eco Friendly

Ένας βιώσιμος κόσμος είναι εφικτός, και είμαστε αφοσιωμένοι στο να συμβάλλουμε σε αυτήν την προοπτική μέσα από τις καθημερινές μας προσπάθειες. Η δέσμευση του Nidimos Hotel για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος στον τομέα της φιλοξενίας είναι προφανής. Παρουσιάζει μια ποικιλία καινοτόμων και βιώσιμων λύσεων, εξασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες μας θα απολαύσουν μια αξέχαστη, φιλική προς το περιβάλλον εμπειρία.

Πως να φτάσετε

Πως να φτάσετε

Οι Δελφοί βρίσκονται περίπου 180 χλμ μακριά από την Αθήνα και περίπου 120 χλμ από την Πάτρα. Οι γραμμές λεωφορείων για Δελφούς λειτουργούν καθημερινά, ενώ η επιλογή αυτοκινήτου για να φτάσετε εδώ είναι εξίσου βολική.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

20 May 2024 - 21 May 2024