Δραστηριότητα ευχάριστη και προσβάσιμη στο ευρύ κοινό. Τα Χιονοδρομικά Κέντρα του Παρνασσού  βρίσκονται σε υψόμετρο 1600-2250 μ. στις τοποθεσίες Κελάρια, Φτερόλακκα και Γεροντόβραχου, βόρεια των Δελφών ακολουθώντας μια πανέμορφη διαδρομή μισής ώρας περίπου (34 χλμ) εντός του Εθνικού Δρυμού. 

Είναι ίσως από τα πιο οργανωμένα κέντρα στο χώρο της Ελλάδας με 22 πίστες (σε κάποιες από αυτές με διεθνείς πιστοποιήσεις ) ,7 χιονοδρομικές διαδρομές, 10 μονοπάτια και 5 μίνι πίστες αρχαρίων, συνολικού μήκους περίπου 40 χλμ. Για τους λάτρεις της περιπέτειας, υπάρχουν 12 εκτός πίστας «μαύρες» διαδρομές με βαθύ χιόνι. Οι αναβατήρες που λειτουργούν είναι 9 εναέριοι, 6 συρόμενοι, 1 τετραθέσια τηλεκαμπίνα και 6 παιδικοί. Τα Κέντρα μπορούν να εξυπηρετήσουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών και διακρίνονται για τα υψηλά επίπεδα ασφαλείας στις εγκαταστάσεις τους, τα μηχανήματα και την εν γένει λειτουργία τους. Διαθέτουν εστιατόρια, καταστήματα ενοικίασης χιονοδρομικού εξοπλισμού, καθώς και υπηρεσία φύλαξης με παιδική χαρά.

Τα κέντρα είναι επισκέψιμα μεταξύ Δεκεμβρίου και Απριλίου, ανάλογα με τον όγκο του χιονιού αλλά ακόμη και αν δεν είσαστε fan του αθλήματος μια επίσκεψη για ζεστή σοκολάτα στα σαλέ τους θα σας αποζημιώσει.

Το Nidimos Hotel συνεργάζεται με έμπειρους εκπαιδευτές, που θα σας διδάξουν την τεχνική της δραστηριότητας που θα επιλέξετε και την χρήση του εξοπλισμού της.